УКР РУС

Травма не перепона: тенісистка Світоліна зробила довгоочікувану операцію на ногу – одужання їй

18 вересня 2024 , 09:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Відома українська тенісистка повідомила про завершення свого сезону 2024 року через операцію на нозі.

Еліна Світоліна – титулована українська тенісистка, призерка Літніх Олімпійських ігор 2020 року та багаторазова учасниця турнірів великого шолому.

Дружина гравця Карпат розкрила секрет приголомшливої фігури: інтенсивні тренування – ключ до успіху

Спортсменка поділилася своїми переживаннями та планами на майбутнє, наголошуючи на своєму прагненні повернутися на корт ще сильнішою у 2025 році.

"Привіт всім! На жаль, мій сезон 2024 тепер у підручниках історії, оскільки сьогодні мені зробили операцію на нозі, щоб виправити довготривале питання, з яким я намагалася впоратися протягом цього року," – написала вона. 

Травма, яка стала причиною завершення її сезону у 2023 році, продовжувала ускладнювати її життя не лише на корті та під час тренувань, але й у повсякденному житті.

Попри труднощі, тенісистка налаштована оптимістично. "Я рада можливості зосередитися на своєму одужанні і повернутися ще сильнішою, ніж раніше," – додала спорсменка. 

Спортсменка висловила свою рішучість повернутися на корт і змагатися на найвищому рівні вже у 2025 році.

"Я хочу подякувати всім вам за вашу підтримку та заохочення у цей непростий час. Ваша любов та позитив для мене значать все, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з вами на кортах у 2025 році," –завершила Еліна свій пост, висловлюючи вдячність своїм прихильникам.

Красуня продовжує отримувати численні повідомлення підтримки від фанатів та колег, які бажають їй швидкого одужання та успішного повернення на корти.

"Одужуй скоріше", "Ти повернешся сильнішою", "Ми тебе любимо".

Джерело:

Інстаграм