УКР РУС

Роналду відверто розповів про стосунки зі своїм старшим сином: "Можемо не розмовляти кілька днів"

13 вересня 2024 , 14:00 / Читать на русском

Кріштіану Роналду розповів про виховання дітей. Зокрема, футболіст саудівського Аль-Насра та збірної Португалії поділився деталями стосунків зі своїм старшим сином.

За його словами, Кріштіану-молодший має схожий характер. Він не любить програвати.

Кріштіану Роналду блиснув сережкою на жеребкуванні Ліги чемпіонів: ціна шокує кожного

"Кілька днів тому я був на Червоному морі, грав у паддл. Я і Кріштіану-молодший постійно сваримося, можемо не розмовляти кілька днів. Ось чому я щасливий – навіть маленький Маттео любить змагатися, і мені це подобається.

Це показує, що вони мають характер. Мої діти такі самі, як я. Я їх цьому не вчу, вони бачать це на моєму прикладі, бо іноді, коли я програю, я злюсь, іноді плачу – залежить від моменту.

У цьому вони схожі на мене, не хочу програвати навіть своїм дітям. Я нічого не даю просто так", – заявив Роналду.

"Вони завжди бачитимуть свого батька як приклад, вони щодня спостерігають за мною – вдома, на тренуваннях чи у грі. Вони бачать, як багато працюю. Кріштіану хоче стати футболістом, але я не тисну на нього. Йому 14 років, він уже має тиск через те, що він – син Кріштіану.

Нехай робить свої помилки, але сподіваюся, що в майбутньому він стане професійним гравцем. Якщо він не стане футболістом, можливо, вибере іншу професію, але я завжди його підтримаю. Ми не можемо тиснути на наших синів тільки тому, що ми відомі", – підсумував Роналду.

 

Джерело:

Rio Ferdinand Presents