УКР РУС

Найкращий бомбардир Євро розлучився з красунею-дружиною – проміняв 18 років на романи з моделями

13 вересня 2024 , 13:30 / Читать на русском

Вже деякий час поширювалися чутки, що 42-річний легенда футболу Мілан Барош розлучився зі своєю 38-річною партнеркою Терезою. І ось тепер красуня сама це підтвердила.

"Я думала, що ми залишимося разом назавжди. Подружжя Бергера – приклад для наслідування та ідеальна пара. Але все скінчилося, після 18 років. Мілан – просто вічний підліток", – заявила Тереза.

В Іспанії назвали причину розлучення Морати з дружиною: "Це сталося відразу після фіналу Євро"

Вона підтвердила, що останні кілька місяців були для неї особливо складними.

"Після цього божевільного періоду їй потрібно було розслабитися і вигадати інші ідеї", – сказали джерела, близькі до пари.

Чутки про те, що в їхніх стосунках щось не так, ходили давно. Тереза ділилася у своїх соціальних мережах фотографіями, з яких вона прибирала Мілана Бароша. Також вона любила додавати глибокі цитати у підписи до фото.

"Дурень ніколи не розуміє, що він втратив. Розумний розуміє це, коли втрачає. Мудра людина зробить все можливе, щоб ніколи не втратити кохану людину", – мовиться, наприклад, під однією з її фотографій.

Пара одружилася у 2009 році. До цього вони зустрічалися 3 роки. Мілан та Тереза мають 2 синів – Патріка (15 років) і Маттео (13 років).

Мілан Барош – великий любитель жінок. Гравець мав романи з такими моделями, як Катержина Прушова та Єва Кілянова.

Нагадаємо, Барош ставав найкращим бомбардиром Євро-2004, завоювавши бронзу зі збірною Чехії, а також вигравав Лігу чемпіонів 2005 з Ліверпулем.

 

 

 

 

Джерело:

Extra.cz