УКР РУС

Дружина Реброва щодня вдосконалює свою струнку фігуру – одягнула крихітний топ та мініспідничку

12 вересня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Анна Реброва, дружина відомого українського тренера Сергія Реброва, знову привернула увагу своїх підписників у соціальних мережах.

Вона поділилася відвертим відео у сторіс, де продемонструвала свою струнку фігуру в спортивному вбранні, вирушаючи на тенісний корт.

В обтислому корсеті з сексуальним декольте: ефектний образ веслувальниці Лузан в мережі – спекотно

Анна обрала для тренування крихітний топ та мініспідничку, що підкреслювали її чудову фізичну форму. На відео видно, як впевнено вона йде на тенісний корт, готова до чергового заняття спортом.

Дівчина відома своєю відданістю здоровому способу життя та регулярним тренуванням, які допомагають їй підтримувати себе у відмінній формі.

Неодноразово у своїх дописах Анна підкреслювала важливість спорту у своєму житті. Вона вважає, що фізична активність не лише підтримує тіло в тонусі, але й дарує енергію та покращує настрій. 

Нагадаємо, що у подружжя двоє спільних синів: 6-річний Сашко та 8-річний Микита. Крім того, Сергій Ребров має сина Дмитра від першого шлюбу.

Ходять чутки, що стосунки між Сергієм та Анною зародилися ще тоді, коли тренер був одружений з першою дружиною, яка, за словами джерел, нині мешкає у Великій Британії.

 

Джерело:

Інстаграм