УКР РУС

"Жадібна до моїх грошей": зірка ПСЖ несподівано возз'єднався з екс-дружиною на очах Мбаппе

11 вересня 2024 , 23:29 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Ашраф Хакімі після розлучення заявляв, що не довірятиме жодній іншій жінці, крім матері. Однак, схоже, щось пішло не так.

"Я зрозумів, що вона жадібна до моїх грошей через два місяці після нашого весілля, тому я вирішив переписати все своє майно на свою маму і з нетерпінням чекав, коли вона попросить розлучення. Я більше ніколи не довірятиму жодній жінці, окрім своєї матері", – розповідав після розлучення 25-річний Хакімі.

Екс-дружина зірки ПСЖ хотіла відсудити в нього кругленьку суму: футболіст хвацько вивернувся

Колишній захисник мадридського Реала переписав навіть свій одяг та ігрову футболку на маму, тож його 37-річній дружині нічого не дісталося при розлученні.

Іспанська акторка туніського походження протрималася у цьому шлюбі з 2020 по 2023 роки. Однак днями Хіба Абук засвітилася в одному ресторані Мадрида з Хакімі, де також у той час перебував Кіліан Мбаппе – всі вони виходили разом.

Після цього дівчина сідала в розкішне авто свого колишнього чоловіка. Журналісти та фанати зі всього світу не можуть зрозуміти причини такої зустрічі, адже це перша їхня спільна поява на публіці з моменту скандального розлучення.

Пікантності ситуації додає присутність Кіліана Мбаппе, який пограв з Хакімі в ПСЖ, а зараз виступає за Реал. Цікаво, що раніше Хібу Абук пов'язували із 49-річним іспанським спортсменом, який займається кінним поло. 

 

 

 

Джерело:

PulseSports