УКР РУС

Хорватський король іспанської нерухомості: Лука Модріч викупив "половину" Мадрида

6 вересня 2024 , 23:13 / Читать на русском

Лука Модріч любить багато ризикувати на полі, і цей ризик зазвичай виправданий. Адже хорват став найбільш титулованим гравцем в історії Реала і вважається чи не найкращим півзахисником усіх часів.

Модрічу за кілька днів виповниться 39, але це не заважає йому продовжувати грати на високому рівні як у футболці Реала, так і за збірну, з якою він поки не хоче прощатися.

Тренер збірної, яка провалила Євро, – справжній король нерухомості: вартість його квартир вражає

Хорват перебуває у пізньому футбольному віці. Хоча він ніколи публічно не говорив про завершення кар'єри, але, схоже, вже вирішив підстрахуватися розумними інвестиціями.

У 2020 році Модріч заснував агентство нерухомості під назвою Modric Family SL, яке через 2 роки вже мало активи на 14,7 мільйона ​​євро. У травні володар Золотого м'яча вирішив влити ще 6 мільйонів євро капіталу, щоб купити нерухомість навколо Мадрида, що він зрештою і зробив.

Два роки тому Модріч придбав земельну ділянку площею 941 квадратний метр. Раніше там був готель із садом, тому гравець може знести його та побудувати новий.

Крім того, Модріч також придбав 3 новозбудовані квартири біля тренувального табору Реала у Вальдебебасі, а також орендував 3 паркомісця біля квартир.

Свою першу значну інвестицію Модріч зробив у Мадриді у 2015 році, коли купив розкішну віллу площею 700 квадратних метрів і сад на 3000 квадратних метрів.

Легендарний футболіст також володіє численними об’єктами нерухомості в Хорватії, зокрема пентхаусом у центрі Загреба. Це приміщення площею 220 квадратних метрів та лоджія площею 29 квадратних метрів. З одного боку відкривається прекрасний вид на зелені насадження, а з іншого – на собор.

Хорватські ЗМІ підрахували, що придбання квартири Модрічем обійшлося в 1,4 мільйона євро. Також Модріч володіє розкішною віллою в Кожино в рідному Задарі.

 

Джерело:

Sport Sport