УКР РУС

Папараці викрили відверті розваги Роналду та Джорджини на яхті: небагато людей можуть пережити таке

5 вересня 2024 , 18:40 / Читать на русском

Кріштіану Роналду та Джорджина Родрігес відпочивають в Сен-Тропе. Пара насолоджувалась сонцем на розкішній яхті на тлі чуток про те, що вони таємно одружилися.

Кріштіану та Джорджина вирвалися у відпустку з п'ятьма дітьми. Проте на яхті їх не було.

Кріштіану Роналду блиснув сережкою на жеребкуванні Ліги чемпіонів: ціна шокує кожного

ЗМІ повідомляють, що п’ятиразовий володар Золотого м’яча та його партнерка провели романтичний день, оскільки обидва носили обручки. Деякі вважають, що це міг бути їхній медовий місяць, оскільки ходять чутки, що пара таємно одружилася.

Роналду був у шортах, а Джорджина – у білому бікіні. Пара перебуває у стосунках із 2016 року та виховує двох дітей. Джорджина також є мачухою трьох дітей футболіста.

Вони самі викликали припущення про шлюб, коли в грі "Містер і місіс" на своєму новому Ютюб-каналі Роналду назвав Джорджину своєю "дружиною".

Ікона Манчестер Юнайтед і Реала поки не оприлюднив фото з весільної церемонії та не прокоментував чутки.

Роналду та Джорджина познайомилися, коли вона працювала в магазин Gucci в Мадриді у 2016 році. У недавньому інтерв'ю італійському журналу Elle Джорджина розповіла деталі знайомства.

"Перша зустріч з Роналду була в Gucci, де я працювала продавцем. Через кілька днів ми знову побачилися на заході іншого бренду. Тоді ми змогли поговорити в невимушеній атмосфері поза межами мого робочого середовища, і це було кохання з першого погляду для обох", – зазначила інфлюенсерка.

Папараці підловили Роналду за тим, як він стискає рукою сідниці Джорджини. Фото викликали шквал коментарів:

  • "Я б віддав усе, якби там була моя рука".
  • "Який щасливчик".
  • "Небагато людей у світі можуть пережити подібне".

Джерело:

Sport Sport