УКР РУС

"Я ненавиджу вас всіх": дружина Різника висловила свою злість через ранкові обстріли – жах

4 вересня 2024 , 09:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Вранці, 4 вересня, РФ атакувала Україну "шахедами", крилатими ракетами і "Кинджалами". Під час повітряної тривоги у Львові пролунали потужні вибухи.

Дарія, обраниця Дмитра Різника поділилася своїм болем і обуренням через безжальну атаку з боку росіян.

Сонячна засмага та мінімум одягу: дружина нападника Карпат вразила пікантним фото – шик

"Не розумію, як вони можуть радіти, коли потрапляють в такі об’єкти? 

Якими б ми не були, я радію, коли наші зсу фігачають їхні військові об’єкти! Бо розумію, що це +1 спокійна ніч. День! +1 день до перемоги! Ніколи б в житті не раділа, аби наші, навіть випадково, вдарили по будинкам, по школам. садочкам. лікарням! по дітях!!!!! Просто не вкладається в голові, скільки горя ця недокраїна приносить у наш дім щоденно! Я ненавиджу вас всіх! Всіх до єдиного! Наша дитина буде вас ненавидіти! Наші внуки і правнуки! і т.д.! Бо ви нікчеми! Ви забрали життя у нашого Сергія! Ви забрали тисячі життів людей та дітей нашої країни! Ви кожен день розбиваєте наші серця на шматочки! З кожною ракетною атакою, з кожним шахедом!

Я ніколи б в житті не хотіла б знати, що таке шахед. балістика, ракета. каб, кинжал! Ніколи!!!!! закрийтеся в своїй рашці, не вилізьте нікуди! Згиньте усі там!"

Зазначимо, що станом на 09:40 кількість постраждалих внаслідок нічної атаки по Львову зросла до 38. Серед потерпілих – пʼятеро дітей.

Джерело:

Інстаграм