УКР РУС

Вигнанця Маркевича підтримує сексапільна дружина, яка полюбляє тату – його результати вражають

3 вересня 2024 , 23:27 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Єгор Демченко став одним із найкращих гравців Першої ліги після зміни клубу. Кохана Владлена допомогла пройти йому непростий період.

Колишній півзахисник запорізького Металурга, краматорського Авангарда та харківського Металіста допоміг львівським Карпатам вийти в УПЛ, але в якийсь момент все пішло не так, як сподівався, повідомляє YeSport.

Сонячна засмага та мінімум одягу: дружина нападника Карпат вразила пікантним фото – шик

"Якщо чесно, то очікування в мене були інші, ставлення до футболістів було не на найвищому рівні, і від Остапа Мироновича також.

Мені навіть не дозволяли тренуватися в загальній групі, я працював окремо від команди. І не розумію, чим заслужив таке ставлення до себе!" – нарікав 27-річний Демченко на період співпраці з Маркевичами в Карпатах.

Зараз в Єгора все добре. Демченко є найкращим бомбардиром та асистентом (2+2) ФСК Маріуполь за стартові 3 матчі Першої ліги, відзначається результативними діями в кожній грі.

Його друга половинка також посміхається, демонструючи красу та своє величеньке тату. Єгор зробив Владлені пропозицію руки й серця наприкінці 2019 року, чим довів до сліз щастя.

"Ти завжди ходиш краєм, тому інші не можуть відвести від тебе очей. Як ті, хто не хочуть, щоб ти впав, так і ті, хто чекає на твоє падіння", – пише про себе красуня, яка займається моделінгом і продажем одягу в Інстаграмі.