УКР РУС

Розкішна ведуча УПЛ у міні-сукні показала те, від чого важко відвести очі – справила фурор

3 вересня 2024 , 11:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Марія Третяк, відома своєю харизматичністю та професіоналізмом, не залишила байдужими своїх підписників в Instagram.

Марія, яка є журналісткою і кореспонденткою на УПЛ, добре знайома глядачам завдяки своєму яскравому стилю ведення ефірів та вмілому поданню інформації. 

Сексуальна Савіна в обтислому наряді показала, як тримає своє тіло в тонусі – футболіст у захваті

Вона збирає ексклюзивні дані про команди, проводить інтерв’ю з гравцями та тренерами, коментує матчі, завжди тримаючи глядачів у курсі останніх подій.

Однак цього разу красуня привернула увагу не лише своєю роботою, а й неймовірним образом. У своєму Instagram вона поділилася сторіс, де постала у відвертій міні-сукні, яка підкреслила її стрункі ноги. 

Доповнила свій образ дівчина стильними окулярами, що нагадують вчительські, підписавши фото іронічним: "Back to school". 

Це додало її вигляду ще більшої гостроти, і підписники не змогли пройти повз – сторіс викликав справжній фурор у мережі.

Нагадаємо, що Марія нещодавно почала працювати на УПЛ, але вже стала прикладом для багатьох у своїй професії.

В інтерв’ю для Tribuna.com дівчина поділилася своїми враженнями від роботи в спортивній журналістиці, розповівши про її переваги та недоліки.

"Поки що для мене тут суцільні переваги. Моя робота – це можливість спілкуватися з різними людьми, обмінюватися думками, професійно зростати, навчатися у експертів, завжди бути в центрі цікавих подій. Це непосидючий спосіб життя, постійні роз'їзди, що тримають у тонусі. Все це дуже захоплює! А головне – я займаюся тим, що мені дуже подобається".

 

Джерело:

Інстаграм