УКР РУС

"Чекаємо на тебе": Лелюк разом з хавбеком Чорноморця ефектно розсекретили стать дитини – хто ж там?

3 вересня 2024 , 09:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дарія Лелюк, колишня ведуча Металіста 1925 та екс-кореспондентка УПЛ, продовжує радувати своїх шанувальників новинами з особистого життя.

Нещодавно вона разом із коханим, півзахисником Чорноморця Артемом Габелком, поділилася радісною звісткою – пара очікує на поповнення. 

Львівська чемпіонка з карате Кміть отримала нову важливу роль у житті – стала хрещеною мамою

А тепер, вони вирішили розкрити стать майбутньої дитини у цікавий та популярний спосіб. Подружжя влаштували фотосесію в Одесі, щоб зафіксувати особливий момент очікування малюка, а пізніше поділилися зі своїми підписниками радісною подією.

Дарія опублікувала пост, де пара вирішила дізнатися стать дитини за допомогою торта. Вони обрали святковий торт, який всередині мав колір, що відповідає статі дитини – рожевий або синій.

Для цього вони використовували бокали замість традиційного ножа, щоб розрізати торт і дізнатися, кого ж вони очікують. Коли вони розрізали десерт, всередині виявився рожевий крем, що означає одне – у пари буде дівчинка.

Цей зворушливий момент став для Дарії та Артема ще однією яскравою сторінкою в їхньому житті. Шанувальники миттєво відреагували на новину, засипаючи пару теплими привітаннями та побажаннями щасливого майбутнього для маленької принцеси.

Додамо, що у серпні Дарія повідомила про свій відхід з Металіста 1925 після двох років роботи. Вона вирішила залишити клубну діяльність, щоб підтримати свого коханого, який 2 серпня офіційно став гравцем одеського Чорноморця.

 

Джерело:

Інстаграм