УКР РУС

Бажання Бекхема не здійсниться: Ромео різко змінив кар'єру, кинувши футбол – грав з українцем

2 вересня 2024 , 18:00 / Читать на русском

Девід Бекхем сподівався, що хтось із синів піде його стопами та професійно займеться футболом, але тепер ясно, що цього не станеться. Ромео також вирішив змінити кар'єру.

Девід Бекхем є одним із футболістів, які зуміли залишити величезний слід у світі футболу, і, безумовно, він залишається одним із найпопулярніших спортсменів у світі, хоча й завершив свою кар'єру понад 10 років тому.

Вікторія Бекхем наїхала на чоловіка через фото з відпочинку у Франції: "Девіде, що за фільтр?"

Він одружений з Вікторією Бекхем понад 20 років, у шлюбі з якою народилися четверо дітей: Бруклін, Ромео, Круз і Харпер Севен. Екс-зірка МЮ, Реала і збірної Англії не приховував сподівань, що хтось із трьох його синів серйозно займеться футболом, але, схоже, тепер Девід усвідомлює, що цього не станеться.

Бруклін був першим, хто почав займатися футболом і продемонстрував свою любов до цього виду спорту. Проте незабаром він зрозумів, що хоче займатися іншим.

Після цього Девід покладав усі надії на Ромео, який став набагато серйозніше ставитися до світу футболу. Йому навіть вдалося потрапити з Інтера Маямі у Брентфорд, де він виступав за резервний склад команди АПЛ разом з українцем Єгором Ярмолюком.

Ромео прийшов у цей англійський клуб на початку минулого року і мав контракт до кінця попереднього сезону, який зрештою не був продовжений, тому що багатьом стало зрозуміло, що цей 22-річний гравець не настільки талановитий, як його батько.

Видання The Sun повідомляло, що Ромео вирішив завершити кар'єру футболіста і вже повернувся до Америки. Хлопець зрозумів, що не може бути настільки успішним у футболі, як тато, і вирішив спробувати свої сили в кар'єрному шляху матері.

Вікторія є однією з учасниць культового гурту Spice Girls, але займається модою близько 20 років. Те ж саме захотів зробити й Ромео, вже отримавши кілька пропозицій.

Ромео нещодавно підписав угоду про співпрацю з відомим фешн-агентом у Парижі та починає співпрацювати зі звуковими студіями. Для нього це також не чужий світ, адже хлопець уже мав декілька спільних робіт із модними брендами. Син Девіда Бекхема зрозумів, що його кар'єра в моді набагато перспективніша, ніж у футболі.

 

Джерело:

Sport sport