УКР РУС

Лише повернулась, а вже з подарунком: сексуальна обраниця Малиша показала вражаючий букет – краса

2 вересня 2024 , 18:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дружина захисника київського Динамо Навіна Малиша, Яна, похизувалась розкішним букетом, який отримала від свого коханого одразу після повернення з відпочинку.

Нещодавно Яна насолоджувалася відпочинком у Хорватії, де проводила час без свого чоловіка-футболіста. За час відсутності вона встигла засумувати, що лише підсилило емоції після повернення додому.

Екс-дівчина захисника Манчестер Сіті блиснула звабливими формами у купальнику – фотодоказ

Варто нагадати, що у грудні 2023 року пара офіційно оформила свої стосунки, провівши весілля. Про заручини вони не повідомляли в мережі, проте шанувальники мали змогу побачити кадри розкішного святкування.

Цього разу Яна поділилася фотографією величезного букета квітів, який її чекав вдома. Підпис до фото був простий, але зворушливий: "Як я сумувала."

Під час відпочинку Яна неодноразово радувала підписників розкішними світлинами: чи то в крихітному купальнику на яхті, чи посеред океану – кожен її допис викликав захоплення у шанувальників.

Нагадаємо, що Яна поки не працює, вона в пошуках себе, пробуючи нові заняття, аби знайти справу, яка дійсно буде їй до душі.

 

Джерело:

Інстаграм