УКР РУС

Судакова з дочкою чілить в Греції, хизуючись власними формами – Георгій має прибути в збірну

2 вересня 2024 , 11:40 / Читать на русском

Ліза, кохана півзахисника донецького Шахтаря та збірної України Георгія Судакова, виклала нові кадри у соціальних мережах.

21-річна Ліза активно веде свою сторінку в Інстаграм, розповідаючи про життя молодої футбольної родини. Білявка закінчила навчання в університеті цього року. Вона вивчилася на телеведучу і планує розвиватися у цьому напрямі. Українка має понад 15 тисяч підписників.

"Вечерю готувати не треба": "гірники" побували на жеребкуванні ЛЧ – чималий апетит Судакова

Судакова зазвичай постить таке: родинні кадри, результати професійних фотосесій, футбол, лайфстайл, просто буденність та романтику з Георгієм.

Цього разу вона виклала нові кадри з Греції. Буквально вчора білявка прибула туди в компанії дочки та двох мам – своєї і гравця. Дівчина традиційно створює естетичні кадри, хизучись власними формами.

Нагадаємо, що у грудні 2021 року півзахисник Шахтаря Судаков зробив пропозицію своїй коханій. У квітні 2022 року закохані стали батьками дівчинки на ім'я Мілана.

Зазначимо, що напередодні українська асоціація футболу анонсувала початок співпраці з німецьким виробником спортивного одягу Adidas. У жовтневих матчах Ліги націй проти Грузії та Чехії команда Сергія Реброва буде грати вже у новому екіпіруванні.

Джерело:

Instagram