УКР РУС

Холанд заробляє шалені гроші поза Ман Сіті: лише один контракт коштує 200 мільйонів фунтів

2 вересня 2024 , 12:40 / Читать на русском

Ерлінг Холанд заробляє статки поза футбольним полем. Відомі бренди залюбки підписують з ним мільйонні контракти.

За 12 місяців 24-річний лідер Ман Сіті накопичив 12 мільйонів фунтів. Звітність його компанії York Promotions показує, що гравець має 7 мільйонів фунтів готівки в банку та 5 мільйонів фунтів від брендів.

Батько примушує Холанда до дуже дивних тренувань: стара школа Сталлоне повертає форму

Справи йшли так добре, що Холанд відклав ще майже 7 мільйонів фунтів за рік. Варто зауважити, що Ерлінг керує компанією разом зі своїм батьком і менеджером, 51-річним Альфі, який також грав за Манчестер Сіті.

Документи свідчать, що компанія футболіста також придбала частку у двох літаках за 2,1 мільйона фунтів і виплатила 1,1 мільйона фунтів неназваному директору.

Кажуть, що Холанд також підписав контракт з Nike більш ніж на 10 років. Загальна вартість угоди сягнула безпрецедентних 200 мільйонів фунтів.

Ці гроші є додатком до його величезної базової зарплати в 1,2 мільйона фунтів на місяць в АПЛ, де він забив 36 голів у своєму дебютному сезоні та вже 7 за стартові 3 тури цьогоріч.

Підкований у бізнесі Холанд раніше заснував інвестиційну компанію Pillage 3 AS у Люксембурзі для управління своїми справами в Європі.

 

Джерело:

The Sun