УКР РУС

Екс-зірку Динамо росіяни оголосили в розшук – колишньому гравцю збірної України масово погрожують

30 серпня 2024 , 16:11 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Олександр Алієв висміяв кримінальну справу, заведену проти нього російськими "правоохоронцями". Легенду Динамо оголосили в розшук.

Проти Алієва росіяни порушили кримінальну справу за начебто заклики до тероризму. Олександр народився в Хабаровську, а також пограв за російські Локомотив та Анжи.

"Щойно як йо**уло в центрі": Алієв повернувся у небезпечне місто й анонсував чудові новини

Напередодні Алієв, який є військовослужбовцем ЗСУ, опублікував у своєму Інстаграмі відео, в якому прокоментував чергові обстріли України, вчинені російським агресором: "Я хочу попросити пацанів, які перебувають на передовій, які просуваються далі в Курській області, пацани, найголовніше – бережіть себе. Просувайтеся далі, вбивайте цю нечисть". 

Після цього в російських ЗМІ понеслася інформація, що Алієва оголосили в розшук. Олександр також зізнався, що сьогодні йому надсилають безліч погроз вбити його і сім'ю.

У відповідь 39-річний колишній півзахисник збірної України та київського Динамо тільки посміявся з цього, адже отримував подібні повідомлення ще з 2022 року, коли вступив до лав української тероборони.

 

 

Джерело:

Інстаграм