УКР РУС

Красуня-журналістка викликала фурор в Астон Віллі: фанати шаленіють від її образу

29 серпня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Кейт Трейсі, відома ведуча Sky Sports, викликала фурор у футбольному клубі Астон Вілла. Красуня з'явилася у розкішному вбранні в перший день своєї нової роботи.

Раніше Кейт Трейсі асоціювалася в основному з репортажами про кінні перегони, в тому числі вона була ведучою програми перед Гранд-Національними перегонами на початку цього року. Проте тепер красуня вирішила змінити індустрію і поринула у світ футболу.

Найгарячіша футбольна телеведуча відверто попозувала у купальнику – провокує Мбаппе пишними формами

У рамках своєї нової пригоди з Астон Віллою Кейт взяла на себе роль ведучої новоствореної програми Matchday Live. У перший же день її нової ролі команда програла Арсеналу з рахунком 0:2. Попри це, Кейт була налаштована позитивно та поділилася своїми думками на платформі X.

"Дивовижний день на першій презентації VillaTV Matchday Live. На полі результат не відповідав грі, але позитиву було більше, ніж ви могли б подумати. Я з нетерпінням чекаю на те, що буде далі", – написала вона.


Реакція фанатів на її дебют була незмінно позитивною. Багато хто хвалив її прекрасний виступ, називаючи Кейт "свіжим ковтком повітря" в медіа Астон Вілли та дивовижною у своїй новій ролі.

За словами джерела The Sun, дебют Кейт в Астон Віллі та її позитивна енергія є чудовим знаком для майбутнього VillaTV Matchday Live.

Попри несприятливий результат на полі, Трейсі та її свіжий погляд на речі приносять нові, позитивні вібрації в команду та її медіа.

 

Джерело:

О2