УКР РУС

Дружина партнера Довбика вразила відвертістю – зізналась про порно, сексуальність та мастурбацію

27 серпня 2024 , 19:20 / Читать на русском

Відсвяткувавши весілля з Пауло Дибалою наприкінці липня, Оріана Сабатіні продовжила зосереджуватися на своїх проєктах в Аргентині. Зокрема, на подкасті "Куди ми йдемо, коли мріємо".

В останньому епізоді вона запросила сексологиню Сесілію Се, щоб відверто обговорити теми, пов'язані з жіночою сексуальністю. Під час розмови співачка поділилася особистим досвідом, пояснивши, як вона долала упередження і табу щодо мастурбації.

Приголомшлива наречена Воткінса розслабляється у бікіні з купою дівчат: розкішна обручка виблискує

"З чого починається зустріч із собою? Я дуже упереджено ставилася до своїх друзів, які цього не робили: "Ти що, не мастурбуєш?" У сучасному суспільстві я почувалася крутою, коли казала: "Я почала, коли була маленькою. О, ти не торкаєшся себе? Як ти можеш не торкатися себе?". Я пам'ятаю, що знала все це, коли була дуже молодою", – сказала дружина Паулу Дибали.

Оріана Сабатіні також розмірковувала про вплив на неї порнографії, яка створила нереалістичні очікування щодо сексуальних стосунків.

"Я почала дізнаватися про сексуальність у дуже молодому віці й натрапила на порно, коли була зовсім юною. Я знаю, що це вплинуло на мене особисто, тому що воно покладає на вас очікування щодо того, що слід робити, а чого не слід робити. Але якщо серйозно, наскільки це зруйнувало наш розум?

Я почала дивитися порно ще до того, як у мене був сексуальний досвід, і, окрім того, що порно є поганим, навіть у фільмах показують образ того, як це має виглядати, це руйнує вас на все життя", – додала красуня.

Окрім того, вона говорила про вагу сексистських стереотипів серед гетеросексуалів, вказуючи на те, що жіноче задоволення часто ставиться на друге місце після чоловічого.

"Я відчуваю, що в гетеросексуальному сексі є мета, яка полягає в тому, щоб догодити іншій людині, більше, ніж в тому, щоб догодити нам (жінкам – ред.). Окрім того, що треба розмовляти, як не почуватися винною через те, про що просиш. Очевидно, що це право, але як донести його до іншої людини?" – додала вона.

Італійські ЗМІ відзначають, що такі відверті розмови дуже не сподобалися б в Саудівській Аравії, куди цього літа на велику зарплату переманювали чоловіка Сабатіні. Однак Дибала, зрештою, обрав бути партнером Артема Довбика в Ромі.

 

Джерело:

Tuttosport