УКР РУС

"Я була дуже засмучена": українська каратистка Скамарохова тепер наречена – коханий здійснив мрію

27 серпня 2024 , 09:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Марина Скамарохова, відома українська каратистка та тренерка, нещодавно стала нареченою.

Вона поділилася зворушливою історією про те, як її коханий Артем зробив їй пропозицію під час спільної подорожі, яка спочатку не віщувала нічого особливого.

Зухвала колишня Деле Аллі спантеличує вигинами у сукні без бюстгальтера – дуже спекотно

Марина розповіла, що з самого початку у неї були підозри, що ця довгоочікувана подія може статися під час їхньої відпустки. Однак, кожного разу, коли вони приходили до якогось красивого місця, нічого не відбувалося. Вона намагалася зберігати спокій, хоча всередині її душила тривога та нетерплячість.

Проте, у фінальний день подорожі, ситуація почала складатися не найкращим чином. Марина трохи застудилася, і Артема викликали на роботу раніше, ніж планувалося. Коли вони вже поверталися додому, Марина була засмучена, думаючи, що пропозиції так і не буде.

І ось, коли вони проїжджали повз річку, Артем несподівано запропонував спуститися до неї. Марина, хоча й була не в настрої, все ж погодилася. Пройшовши трохи уздовж річки, вона зупинилася, коли побачила, як Артем став на коліно і промовив ті самі слова, про які вона мріяла. Для Марини це стало справжнім шоком і незабутнім моментом, який вона запам’ятає на все життя.

Незважаючи на те, що пропозиція могла б статися трохи інакше, Марина щаслива, що цей момент настав. Вона також зізналася, що Артем помилився з розміром кільця, але ювелір швидко виправив це, і тепер на її пальці сяють діаманти.

Марина також пригадала кумедний момент, коли Артем пропонував зробити фотографію на гарному фоні. На той момент вона ще не здогадувалася, що її чекає, і навіть відмовилася, оскільки була у поганому настрої. Проте тепер вона точно знає: коханий завжди знайде спосіб зробити її щасливою, навіть у несподіваних обставинах.

Зазначимо, що Марина є триразовою чемпіонкою світу і п’ятиразовою чемпіонкою Європи з кіокушин-карате. Зараз ж вона навчає дітей та дорослих.

Джерело:

Інстаграм