УКР РУС

Розкута донька легенди збірної Англії позувала без бюстгальтера – чоловік не приховує хвилювання

24 серпня 2024 , 12:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Холлі Ширер знову підірвала соцмережі, цього разу розкутим відео без бюстгальтера. Фанати вже не можуть стримати своїх емоцій.

Холлі, яка є донькою легендарного футболіста, зараз зустрічається з зіркою збірної Англії з регбі Джо Марчантом. Нещодавно пара оголосила про придбання спільного будинку в самому центрі Парижа.

Гімнастка Нікольченко демонструє бездоганну фігуру у спокусливих купальниках – показала все

Активна у своєму блозі, Холлі щодня публікує нові дописи, здебільшого про модні огляди, що явно приносить їй задоволення.

Цього разу Холлі Ширер представила огляд на новий одяг, який вона придбала. Серед всього одягу особливо привернув увагу топ-корсет, який Холлі продемонструвала без бюстгальтера. Протягом відео дівчина гордо демонструвала свою струнку фігуру, крутячись і показуючи підтягнутий прес.

Окрім блогерства, Холлі захоплюється співом. Вона вже записала кілька пісень, які здобули популярність. Спів на великій сцені – це її давнє мрійне бажання, яке вона має намір здійснити.

Не зважаючи на свою активність у блозі та музиці, Холлі активно займається благодійністю, підтримуючи свого батька, який також активно допомагає.

 

Джерело:

Інстаграм