УКР РУС

Екс-дружина зірки ПСЖ хотіла відсудити в нього кругленьку суму: футболіст хвацько вивернувся

21 серпня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Актриса Хіба Абук опинилася в центрі уваги минулого року після розлучення з відомим футболістом Ашрафом Хакімі. Вона сподівалася отримати частину його грошей, проте цього не сталося.

Коли актриса та її законні представники звернулися до французького суду, щоб отримати суму, на яку, на їхню думку, вона повинна мати право при розлученні, суд сказав, що грошей немає. Причина полягала в тому, що Хакімі давно записав весь свій заробіток на ім'я матері.

Зірка Формули-1 проміняв українку на спокусницю у смугастому бікіні: непересічна врода

Після такого кроку багато хто почав засуджувати Хакімі за те, що він не проявив поваги до жінки, яка народила йому двох дітей. Кілька місяців тому актриса заявила, що 2023 рік був найгіршим у її житті.

"Це були дуже важкі часи. Це було дуже важке рішення для мене, тому що раніше я залишила все заради своєї сім'ї. Потім я покинула чоловіка, повернулася до кар'єри, повернулася в Мадрид і повертаюся до життя", – сказала вона.

Фотографії з літньої відпустки на Ібіці, де красуня насолоджується розкішшю, показують, що вона і справді повертається до життя. Актриса разом із синами Аміном і Наїмом перебуває на Балеарських островах, де проживає в будинку мрії вартістю 3650 євро за ніч.

Це будинок з шістьма спальнями та п'ятьма ванними кімнатами з прекрасним оглядом. У дворі також є басейн з видом на море. Розкішне житло практично не має недоліків.

До речі, схоже, що Абук успішно пережила розлучення, оскільки вже почала зустрічатися з відомим в Іспанії жокеєм Альваро Муньйосом Ескассі. Своєю чергою, Хакімі також мав кілька короткострокових романів.

 

Джерело:

Sport Sport