УКР РУС

"Думала, він на районі грає": сенсаційні подробиці історії кохання Судакових – їх розкрила Реброва

19 серпня 2024 , 16:20 / Читать на русском

Дружина легендарного українського футболіста та нинішнього тренера національної збірної з футболу Сергія Реброва виклала новий допис, який містить фрагмент інтерв'ю з любкою іншого гравця у соціальній мережі.

Анна активно веде свою сторінку в Інстаграм. Вона має понад 15 тисяч поціновувачів у мережі. Красуня наразі розвивається в якості журналістки, маючи власний канал з інтерв'ю на YouTube.

"Чекайте незабаром": багатообіцяюча зустріч Судакової, пасії Реброва і Машкіної – щось задумали

Цього разу вона виклала новий допис в мережі. Анна повідомила про те, що інтерв'ю з дружиною Георгія Судакова вже у вільному доступі. Красуня розкрила багато деталей, зокрема про початок відносин з тоді ще гравцем команди Шахтаря U-19. Виявляється, що стартувало кохання банально з лайку…

Зазначимо, що Сергій та Анна одружилися у 2016 році. За час сумісного життя пара має двоє синів: Олександра та Микиту. Це другий шлюб колишнього динамівця. У першому в нього народився син Дмитро.

Нагадаємо, що у грудні 2021 року півзахисник Шахтаря Судаков зробив пропозицію своїй коханій. У квітні 2022 року закохані стали батьками дівчинки на ім'я Мілана.

Джерело:

Instagram