УКР РУС

Бордель запропонував переможцям Супербоула ніч безліміту – запросили навіть дружин

8 лютого 2024 , 17:40 / Читать на русском

Бордель у Неваді пропонує переможцю Супербоула LVIII безкоштовну ніч, наповнену веселощами. Гравці матимуть доступ до "нестримної оргіастичної вечірки" на 40-акровій території кампусу закладу.

Дві працівниці знаменитого борделю Chicken Ranch, Еліс Літтл та Еддісон Грей, розповіли, що цього тижня кількість замовлень на їхні послуги злетіла до небес через святкування Супербоула в Лас-Вегасі. Заклад хоче за це віддячити.

Ікона боксу приголомшив шанувальників – роздягнувся догола, анонсуючи шоу з неймовірно гарячою дівчиною

Пакет для переможців Супербоула включає безкоштовний лімузин, доступ до бару, басейну, VIP-бунгало та спеціальних секс-зон. Працівниці додали, що немає абсолютно нічого забороненого – все, що забажають переможці, на 100 відсотків буде коштом закладу.

"Це правильно, що ми відіграємо свою роль і висловлюємо нашу щиру вдячність цьогорічним чемпіонам за їхній неоціненний внесок у нашу індустрію", – зазначила Грей.

Бордель також поширює запрошення на дружин та подруг гравців. За словами Грей, не потрібно залишати поза увагою близьких людей.

"Якщо хтось із гравців захоче запросити свою дружину або подругу, багато хто з наших дам спеціалізується на груповушках, оргіях і свінгер-сесіях. Всі гості, чоловіки та жінки, можуть брати участь", – додала дівчина.

Водночас секс не є обов'язковим для участі в акції. Команда-переможець може просто приїхати на вечірку подалі від хаосу Вегаса, якщо захоче.

"Ми будемо ставитися до переможців Супербоула, як до богів поля, якими вони є", – додала Літтл.

Операційний директор закладу Вілл Паччіоне очікує "значного підйому", незалежно від того, що станеться на полі в ці вихідні. Зараз його працівниці працюють понаднормово, щоб підготуватися до напливу клієнтів – і гравців НФЛ, і звичайних відвідувачів.

Джерело:

TMZ