УКР РУС

"Стільки матів у наш бік ще не чула": пасія зірки Динамо шокована грою у Львові – заборона побачень

18 серпня 2024 , 12:40 / Читать на русском

Єлизавета Кандиба відвідує матчі свого хлопця в чемпіонаті України. Наразі це єдина можливість побачити гравця Динамо.

Команда Олександра Шовковського завітала до Львова на матч 3 туру УПЛ 2024/25. Київське Динамо здобуло вольову перемогу над Карпатами з рахунком 3:1, попри швидкий пропущений гол, повідомляє YeSport.

"Тато забив гол": дівчина джокера Динамо шаленіє після тріумфу в ЛЧ – аж голова розболілась

Незвичні відчуття пережила дівчина Назара Волошина, який вийшов у стартовому складі киян і віддав гольовий пас. Львівські вболівальники завжди відзначалися гарячим норовом та палкою підтримкою Карпат, але блогерка сприйняла все дуже близько до серця.

Хочеться вже відвідати домашній матч, бо стільки матюків у наш бік я ще не чула. Прикро, коли люди не розуміють, що це гра і завжди є переможець та той, хто програв. Головне поважати один одного, – написала Кандиба у своїх сторіс.

Після гри кохана 21-річного динамівця не надто весело поверталася до Києва. Чимось отруїлася (підозрює хінкалі), але ще більше її засмучує відсутність коханого поруч.

Ліза Кандиба зізнається, що знову мусить бути сама. Компанію їй складатиме лише песик Лакі. "Ще десять днів, і вже нарешті буду не сама", –чекає на побачення 27-річна дівчина.

 

<