УКР РУС

"Один класний вечір в Греції": розкішна дівчина новачка Чорноморця – вона бере від життя все

18 серпня 2024 , 20:20 / Читать на русском

Обраниця екс-півзахисника Динамо і молодіжної збірної України Богдана Білошевського, який виступає за Чорноморець, виклала нові фото у соціальній мережі.

Довгонога модель активно веде свою сторінку в Інстаграм та регулярно тішить естетичними світлинами й відео. Врода, форми та самовіддача – ключ до її успіху. Дівчина має понад 12 тисяч поціновувачів у мережі.

Розкішний відпочинок дівчини новачка Чорноморця десь на морях – довгонога модель

Загалом серед контенту красуні в мережі є таке: фото та відео з різних зйомок, подорожі, світські вечори, футбол, просто буденність чи так званий лайфстайл.

Цього разу Єлизавета виклала нові фото з Греції. Вона позує у білій сукні. Підбори та правильно підібрані аксесуари – це те, що робить образ насправді неповторним. 

Зазначимо, що Богдан Білошевський у відносинах з Єлизаветою вже кілька років. Спільні фото закохані у мережі викладають дуже рідко. Причини наразі невідома.

Буквально 22 липня Чорноморець повідомив про підписання двох українських півзахисників, один з них – це Богдан Білошевський. Спортсмен уклав угоду з одеським клубом на 3 роки.

Джерело:

Instagram