УКР РУС

Ікона боксу приголомшив шанувальників – роздягнувся догола, анонсуючи шоу з неймовірно гарячою дівчиною

8 лютого 2024 , 16:20 / Читать на русском

Оскар Де Ла Хойя, який завоював 11 світових титулів у шести вагових категоріях за свою боксерську кар'єру, здивував шанувальників. Він повністю роздягнувся у пості в соціальних мережах.

Колишній чемпіон світу з боксу готується до потенційного повернення на телебачення. Американський екс-боксер бере участь у різних проєктах після того, як повісив рукавички на цвях.

Відомий як "Золотий хлопчик", Де Ла Хойя був одним з найкращих боксерів своєї епохи. Його професійна кар'єра тривала 16 років.

Колишній боксер, якого нокаутував Джошуа, працює судовим виконавцем: сміливець викликав його на бій

Після завершення кар'єри боксера він заснував власну промоутерську компанію Golden Boy Promotions. Також Де Ла Хойя володіє чвертю акцій клубу MLS "Х'юстон Динамо".

51-річний спортсмен регулярно з'являється на американському телебаченні. Зокрема, він знявся у фільмі Єви Лонгорії "Громадянська війна" (La Guerra Civil) та документальному фільмі HBO під назвою "Золотий хлопчик" (The Golden Boy).

Тепер, схоже, що колишній олімпієць може повернутися на ТБ. Він вже зняв пілот для неназваного реаліті-шоу разом зі своєю гарячою партнеркою Холлі Сондерс. Пара, безумовно, не соромиться підігрівати інтерес у соціальних мережах.

Оскар розбурхав шанувальників зухвалим твітом, натякаючи на нове реаліті-шоу. Він поділився відвертою фотографією, на якій прасує одяг, підписавши її: "Реаліті-шоу незабаром".

Подейкують, що таємний телепроєкт Оскара та його партнерки викликає неабиякий ажіотаж серед телевізійних босів. Багато з них прагнуть отримати свою частку в цьому дійстві.

 

Джерело:

Daily Star