УКР РУС

Сексапільна пасія чемпіона Формули-1 Ферстаппена відверто засмагає на пляжі – спокусливі форми

17 серпня 2024 , 13:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Келлі Піке, дівчина чемпіона Формули-1 Макса Ферстаппена, привернула увагу шанувальників своїм останнім виходом на пляжі.

Келлі Піке – бразильська модель і кохана Ферстаппена, а також донька триразового чемпіона Формули-1 Нельсона Піке та голландської фотомоделі Сільвії Тамсма. Її батько має надзвичайно цікаву біографію, що включає успіхи на трасах, три шлюби та сім дітей.

Ніжна та відверта друга половинка захисника Руху підкорює серця – шанувальники запали на її вроду

Завдяки поєднанню бразильського та голландського коріння, Келлі з юних років вражала своєю зовнішністю. Модельна кар'єра почалася у 14 років, але це не єдине її досягнення.

Келлі отримала освіту у сфері міжнародних відносин, володіє чотирма мовами і має досвід роботи помічником стиліста у Vogue та спеціалістом по зв'язках з громадськістю.

У своїх останніх фото у Instagram Келлі постала у звабливому вигляді, лежачи на пляжі майже оголеною, що привернуло чималу увагу перехожих та шанувальників.

Незважаючи на те, що Келлі на 9 років старша за Ферстаппена, їхні стосунки залишаються міцними та щирими. Пара продовжує разом розвиватися і підтримувати один одного, незважаючи на вікові різниці.

 

Джерело:

Інстаграм