УКР РУС

Найсексуальніше хокеїстка світу оголила груди у гламурному наряді – гарячий доказ

15 серпня 2024 , 19:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Якщо ви ще не чули про Мікайлу Демайтер, то пора відкрити очі. Дівчина знову радує своїх шанувальників, вони ледь стримуються.

Канадська красуня, яку справедливо називають найсексуальнішою хокеїсткою світу, вкотре змусила своїх шанувальників затримати подих. Її новий пост в Instagram викликав справжній фурор, і не дарма.

Найсексуальніша хокеїстка захопила мережу своїм пишним бюстом – важко відірвати погляд

На свіжих фото Мікейла демонструє своє вишукане вбрання, яке не залишає місця для уяви. Глибоке декольте підкреслюють її форми, а впевненість, з якою вона позує, просто зводить з розуму. І якщо ви думаєте, що це черговий гламурний знімок – ви помиляєтесь. Це справжнє мистецтво зваблення.

Шанувальники не зволікали з реакцією: коментарі на кшталт "Боже, яка досконалість", "Дивовижна сукня" та "Приголомшливо" просто заполонили її стрічку.

Нагадаємо, що Демайтер вже відійшла від кар'єри на льоду, але вона все ще залишається на піку популярності. Що не дивно, адже її Instagram став своєрідною "гарячою точкою" для тих, хто цінує поєднання спортивного минулого та модельної розкоші.

 

Джерело:

Інстаграм