УКР РУС

Колишній боксер, якого нокаутував Джошуа, працює судовим виконавцем: сміливець викликав його на бій

8 лютого 2024 , 10:40 / Читать на русском

Колишній боксер-важковаговик Пол Батлін завірусився у мережі. Спортсмен потрапив у гарячу сутичку під час роботи судовим виконавцем.

Він повісив рукавички на цвях у 2016 році, завершивши кар'єру з рекордом у 16 перемог і 24 поразки, дві з яких – проти Дерека Чісори.

Металіст, "Жигулі" і мамине олів’є для боксера Черкашина – він спарингував з Холіфілдом-молодшим

Мабуть, найвідоміший бій Батліна відбувся у 2013 році проти Ентоні Джошуа. Тоді нещодавно коронований олімпійський чемпіон розгромив його. Батлін зазнав поразки технічним нокаутом вже у другому раунді.

Заробивши за бій з Ентоні найвищі у своїй кар'єрі 5 тисяч фунтів, боксер тепер працює судовим виконавцем. Нещодавно його помітили у напруженому протистоянні з розлюченим чоловіком під час доставки листа про несплачений штраф, який той відмовився сплатити.

У відео, що зібрало мільйони переглядів з моменту завантаження у мережу в червні минулого року, видно, як оператор розлютився на Батліна за те, що той просто виконував свою роботу. Зокрема, колишньому боксерові говорять: "Забирайся на х*й від моєї машини". Також чоловік називав його "шматком ла*на".

Екс-боксеру вистачило витримки, адже його почали викликати на бій. Судового виконавця навіть не впізнали. Батлін тільки відповів, що він тут не для того: "Мені не потрібна купа людей, аби тебе заарештувати. Ти ж не знаєш, хто я, правда?"

Джерело:

Daily Star