УКР РУС

Дружина Шовковського з вином на трибунах зацінила перемогу Динамо – сексапільна пасія Гусєва поруч

9 серпня 2024 , 23:59 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Марина Кутєпова несподівано відвідала матч чемпіонату України, який прийняло місто Рівне. Динамо здолало Верес на старті нового сезону.

Команда Олександра Шовковського зараз працює в напрочуд напруженому графіку, повідомляє YeSport. Матчі кваліфікації Ліги чемпіонів, які відбуваються за кордоном, чергуються зі стартом УПЛ.

"Я тебе більше": Шовковський влаштував дружині незвичний відпочинок – фантастичні емоції

Так, у п'ятницю, 9 серпня, Динамо Київ чекав гостьовий поєдинок з Вересом. У минулому сезоні на цьому стадіоні підопічні Шовковського втратили 2 безцінні очки в боротьбі за чемпіонство.

Тож цього разу, навіть попри серйозну ротацію у стартовому складі, команда не думала ні про що, крім перемоги. Динамо здолало Верес з рахунком 2:1, хоча наприкінці матчу довелося понервувати.

Підтримати своїх чоловіків, яких тепер настільки рідко бачать, прибули Марина та Валерія – дружини Олександра Шовковського й Олега Гусєва. На трибунах жінок супроводжував прес-аташе столичного клубу.

Тандем головного тренера київського Динамо та його помічника знову привів до перемоги. Можна було дозволити собі пригубити келих червоного вина. Красуні також позували для спільного фото.