УКР РУС

Ефектна дружина Ярмоленка сяяла на трибунах під час матчу ЛЧ – лідер Динамо присвятив гол красуні

7 серпня 2024 , 23:54 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Команда Олександра Шовковського була близькою до перемоги над Рейнджерс у 3 кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів. Андрій Ярмоленко грав з подвійною мотивацією.

Київське Динамо у першому матчі третього раунду кваліфікації ЛЧ 2024/25 на останніх секундах втратило перемогу над шотландським Рейнджерс (1:1), повідомляє YeSport. Поєдинок відбувся у польському місті Люблін, куди завітали близькі деяких футболістів. 

Розкішні дівчата, як з фільму: Ярмоленко, Реброва й інша пасія екс-зірки збірної України – у відрив

Серед них Інна, обраниця 34-річного лідера Динамо, який відкрив рахунок своїм голом на 37 хвилині. Жінка перебувала на трибунах разом із сином (на фото нижче поруч з мамою в окулярах) та емоційно підтримувала свого чоловіка і всю українську команду.

Дружина Андрія Ярмоленка стала адресатом повітряних поцілунків коханого, який також демонстрував їй сердечка з поля, коли святкував взяття воріт суперника.

За освітою вона – спеціаліст із міжнародних відносин і дипломатії. Працювала директоркою американського благодійного фонду.

Інна Ярмоленко на 2 роки старша за чоловіка. Андрій познайомився з нею, коли йому було 17, але дамі свого серця спершу збрехав, що йому вже нібито виповнилося 20.