УКР РУС

Дружина Луніна похизувалася покупкою брендової сумочки – чоловік почав шукати ще одну роботу

7 серпня 2024 , 22:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Анастасія, дружина відомого українського голкіпера Андрія Луніна, показала своїм підписникам нову розкішну покупку – сумочку від Louis Vuitton.

Анастасія Луніна відома не тільки як дружина футболіста. Вона пробувала себе у моделінгу, дизайні, а нині активно веде соціальні мережі. 

Українська легкоатлетка Бех-Романчук привітала коханого пікантними фото – чоловік себе не стримує

Це вже її третій акаунт в Instagram: перший було видалено через численні скарги, а інший попросив видалити Андрій через надмірну увагу чоловіків до його обраниці.

Дівчина у своєму Instagram похвалилась розкішною покупкою. 

Така стильна річ коштує декілька тисяч доларів, і лише здогадуватися можна, чи не зірковий чоловік зробив для неї цей дорогий подарунок.

Пара разом з 2015 року, а офіційно стала чоловіком і дружиною в березні 2021-го. Пропозицію руки та серця Андрій зробив Насті прямо на полі стадіону Реала в кінці 2019 року, де вона відповіла омріяним "Так". 

Їхнє весілля пройшло без пафосу, в спортивних костюмах, але з обов'язковим елементом дрес-коду – наречена була у білому.

Ця пара вже давно відома своєю любов'ю до трендових і стильних речей. На весілля, наприклад, вони обрали каблучки від знаменитого ювелірного бренду Cartier, що лише підкреслює їхню прихильність до якісних і дорогих речей.

Нагадаємо, що Андрій і Анастасія разом з 2015 року, а їхній шлюб офіційно зареєстровано в березні 2021-го.

 

Джерело:

Інстаграм