УКР РУС

Українська легкоатлетка Бех-Романчук привітала коханого пікантними фото – чоловік себе не стримує

7 серпня 2024 , 21:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Марина Бех-Романчук показала у своєму блозі відверті знімки із чоловіком, українським плавцем Михайлом Романчуком.

Сьогодні, 7 серпня, спортсменка вирішила поділитися особливими знімками. З нагоди дня народження чоловіка, вона показала їхні спільні фото.

Розкішна Савіна підкорює футбольну сцену звабливим образом – Шахтарю пощастило

На фото вони демонструють чуттєві пози, які відображають всю пристрасть, що панує між ними. Через ці знімки можна відчути глибину їхніх емоцій і гармонію в стосунках, яка захоплює і вражає.

"З днем народження, коханий. Дякую, що ти є в моєму житті, я щаслива бути твоєю дружиною", – написала дівчина.

Марина нещодавно виступила у фіналі Олімпійських ігор 2024 року, де посіла 11-е місце у змаганнях з потрійного стрибка. На її шляху до олімпійських змагань були серйозні труднощі, і вона поділилася своїми переживаннями у соцмережах.

"10 днів до змагань моя травма дала рецидив і це личе частина всього що відбувалось Місяці болю, протизапальних, знеболюючих, сльози, переживання і все таки віри в те що я справлюсь...
Так виглядав мій рік. Я не вмію жалітись і могла здатись у будь який момент! Але я точно знаю що я зробила все можливе від себе і дійшла до кінця. Я вірила що все вийде, але на жаль я не впоралась", – написала спортсменка в Instagram.

Нагадаємо, що Марина і Михайло Романчук одружилися у 2018 році, і після вінчання святкували свою подію в одному з ресторанів Хмельницького.

Джерело:

Інстаграм