УКР РУС

Порнозірка в модному ресторані: пасія Притули відривається на повну – красуня має приємну компанію

7 серпня 2024 , 19:59 / Читать на русском

Обраниця атакувального півзахисника Руху вміє гарно проводити час. Дружина Остапа Притули насолоджується дозвіллям у цікавих обставинах.

Молоді й талановиті футболісти львівського Руху можуть похвалитися не лише виступами на футбольному полі, повідомляє YeSport. Остап Притула в червні одружився зі своєю Ліліаною, а зараз готується стартувати в новому сезоні УПЛ, який для клубу 24-річного виконавця починається 11 серпня матчем з Оболонню.

Нова пара в УПЛ: футболіст Руху одружився з ефектною білявкою – вишукане весілля у Львові

Атакувальний хавбек, котрий може зіграти й на будь-якій позиції в нападі, відзначився кількома голами на літніх зборах, тож до нових футбольних баталій підходить у гарному настрої.

Тим часом Ліліана Притула похвалилася цікавими кадрами у своїх сторіс. Вогняна красуня відпочиває з друзями у модному львівському ресторані Mamma. Серед них Діана – дружина Романа Дідика, який також грає за Рух.

На столі "класика", як відзначила сама дівчина. Коктейль з пікантною назвою порнозірка мартіні (ціна – 230 гривень за порцію) додає градусу, і куди ж без задумливих селфі на фоні Високого замку, який видніється в далечині.