УКР РУС

Легендарний тренер розсердився на партнера Луніна: взяв слухавку лише від одноклубника з Реала

6 серпня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Карло Анчелотті та більшість гравців мадридського Реала полетіли до США на тренувальний збір. Італієць вирішив зв'язатися з одним із відсутніх, Джудом Беллінгемом, але йому відповів лише сигнал гудків на телефонній трубці.

Тоді він вирішив піти на хитрість, яка виявилася успішною. Карло Анчелотті звернувся зі своєю проблемою до іншого гравця Реала, Вінісіуса Жуніора, і попросив його зателефонувати Беллінгему. Виявилося, що телефон, на який не міг додзвонитися тренер, раптово почав працювати, коли йому зателефонував партнер по команді. Італійський тренер взяв у бразильця слухавку та поговорив нарешті зі своїм зірковим футболістом.

Розкішний океанський відпочинок дівчини Беллінгема – пишні форми у гламурному бікіні

Італієць розповів про цю історію журналістам з посмішкою на вустах. Однак, оскільки Карло Анчелотті пам'ятав ситуацію з попереднього дня і вирішив поділитися нею зі ЗМІ, Беллінгем таки зачепив його за живе.

Спільну підготовку до сезону з іншими гравцями Реала Джуд розпочне пізніше, адже він брав участь у фіналі Євро-2024, де збірна Англії зазнала поразки від Іспанії та була змушена задовольнитися другим місцем на чемпіонаті Європи.

Можливо, Карло Анчелотті хотів розпитати гравця про його поточну форму або надати інформацію про період підготовки. Однак англієць відклав розмову зі своїм босом на потім.

Тренер і півзахисник працюють разом вже понад рік. Беллінгем приєднався до мадридського Реала напередодні минулого сезону і потужно увійшов в іспанський футбол. Англієць забивав голи, віддавав гольові передачі та швидко став однією із зірок "королівського клубу".

У наступному сезоні Беллінгем та Андрій Лунін, якщо не покине Мадрид, можуть стати частиною ще сильнішої команди, адже до Реала приєднався Кіліан Мбаппе. Француз також ще не зіграв у товариському матчі з іспанцями, але очікується, що він буде готовий до поєдинку за Суперкубок УЄФА, який відбудеться у Варшаві в серпні.

 

Джерело:

О2