УКР РУС

"Не бачив, як жертва плакала": нові деталі суду над Дані Алвесом у справі про зґвалтування

7 лютого 2024 , 12:20 / Читать на русском

Колишня зірка Барселони та Парі Сен-Жермен живе тюремним життям із січня 2023 року.

40-річний бразильський футболіст продовжує боротися із звинуваченнями у свій бік. 

Уподобання оборонця Шахтаря: що їсть, як відпочиває та якій соціальній мережі віддає перевагу?

7 лютого – другий день суду над Дані Алвесом. У ролі свідка виступила Хоана Санс, партнерка колишньої зірки.

"Він прийшов додому дуже п'яний, від нього пахло алкоголем. Дані вдарився об шафу і впав на ліжко. До того у WhatsApp я запитала його, чи прийде він на вечерю, і він сказав, що ні. Останнє повідомлення було надіслано близько 23:00" – сказала Джоана Санс.

Футболіста, який більше року перебуває в СІЗО і заперечує звинувачення, вважають винним у зґвалтуванні молодої жінки у VIP-туалеті клубу Sutton у Барселоні в ніч з 30 на 31 грудня 2022 року.

Уліс, друг Дані Алвеса, підтвердив наступне: "Було багато алкоголю, тому що ми почали о 14.30 і закінчили о 2.30".

Бруно, інший друг бразильця, розповів інакшу складову справи.

"Коли він вийшов з туалету, то пішов знову танцювати. Коли заявниця вийшла, вона підійшла поговорити зі двоюрідним братом і мною, потім вони попрощалися та пішли. Я не помітив як жертва плакала", – свідчив друг.

Менеджер нічного клубу був першою особою, запрошеною для свідчень, і заявив, що Дані Алвес був "постійним клієнтом" закладу. 

"Одна з дівчат плакала, і мені сказали, що вона стверджувала, що зазнала сексуального насильства. Коли Алвес проходив повз неї, вона сказала: "він", – зазначив менеджер. 

Обвинувачення вимагає дев'ять років ув'язнення, виплату молодій жінці 150 000 євро, а також 10 років умовного звільнення після закінчення терміну.

Джерело:

SportRo