УКР РУС

Як можна не любити його – Усик потролив Ф'юрі після зухвалого послання: "Жадібне пузо"

1 серпня 2024 , 14:00 / Читать на русском

Олександр Усик звернувся до Тайсона Ф'юрі. Напередодні британець записав відео з пробіжки, в якому закликав українця готуватися до реваншу.

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC, WBO та IBO оригінально відповів Ф'юрі, записавши власне відеозвернення.

Усик згадав про Ф'юрі з трибун бою Чісори проти Джойса: "Привіт, брате"

"Привіт, мій друже, жадібне пузо, продовжуй тренуватися! Я зараз відпочиваю, брате. Знаю, що ти важко тренуєшся. Це добре, я ціную це. Велике спасибі тобі, жадібне пузо, ти мій друг. Ти дійсно мій друг", – сказав Усик.

Британський боксер був доволі тихим після поразки, але згодом записав зухвале звернення до українського суперника: "Щойно закінчив чудову маленьку пробіжку в затоці з хлопцями. Працюємо, добре відриваємося. 21 грудня, Усик, ти в курсі. Давай!"

Навіть англійські ЗМІ відзначають, що саме Усик є безумовним фаворитом більшості вболівальників за його геніальність на рингу та неперевершену особистість поза межами канату.

  • Як можна не любити Усика?
  • Жадібний живіт просто звучить так смішно.
  • Усик – веселий чоловік. Ти не можеш його ненавидіти.

Нагадаємо, що перший бій між Усиком і Ф'юрі завершився перемогою українця роздільним рішенням суддів. Реванш Усик – Ф'юрі запланований на 21 грудня в Саудівській Аравії.

Джерело:

Інстаграм Олександра Усика