УКР РУС

Неймовірна Савіна влаштувала пожежу в шикарному та спокусливому наряді – фанам відняло мову

1 серпня 2024 , 18:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дарія Савіна, кохана українського футболіста та захисника донецького Шахтаря Валерія Бондаря, покрасувалася шикарним виглядом.

Українська красуня, яка працює на клубному телебаченні Шахтаря, безсумнівно є іконою моди.  Кожен її образ – дійсно якийсь витвір мистецтва. Дівчина полюбляє влаштовувати професійні фотосесії, демонструючи привабливу постать.

Неймовірна Савіна зачаровує елегантністю і природністю – розкішні фото з Італії

Цього разу Дарія Савіна запостила у своєму Інстаграм серію світлин, на яких виглядає дуже спокусливо. Блондинка постала під прицілами камер у пікантому боді та прозорих брюках, які вдало зробили акцент на її розкішному бюсті та струнких нажках. Шикарний аутфіт доповнювали чорний тренч, окуляри та масивні прикраси.

"Королева один словом", "Неймовірна", "Сексуальна", "Мову відняло", "Дуже приваблива", – пишуть шанувальники. До слова, на її сторінку в Інстаграм підписано близько 500 тисяч передплатників.

Нагадаємо, що футболіст Шахтаря Валерій Бондар одружився з Дарією Савіною в 2021 році. За словами футболіста, він закохався у Дашу з першого погляду. На святі гуляли колеги Бондаря Андрій Пятов і Тарас Степаненко з дружинами.

 

Джерело:

Інстаграм