УКР РУС

Нікому не побажає – дружина Ракицького зізналась, що коїться з чоловіком після прощання з Шахтарем

1 серпня 2024 , 09:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Українська співачка напередодні виходу своєї пісні наважилася на відверті слова в Інстаграмі. Ольга Ракицька натякнула на обставини, за яких Ярослав покидав Шахтар.

Наприкінці червня колишній центральний оборонець збірної України оголосив про те, що залишає донецький клуб, якому віддав не одне десятиліття. Це було дуже емоційне прощання, яке непросто далося всій сім'ї Ярослава, повідомляє YeSport.

"Дякую, мій Український Донецьк": Ракицький остаточно йде, 22 роки потому – Трубін не стримався

Навіть сестра футболіста Дарія у своєму Інстаграмі раніше не витримала і натякнула, що легенду Шахтаря провели не надто почесно: "Найвідданіше серце "гірників" залишає клуб не за своїм бажанням. Час йти далі. Кар'єра продовжується. Здоров'я і фізична форма відмінні, готові до нових викликів".

А тепер до неї приєдналася дружина Ярослава Ракицького. Ольга у своїх сторіс поділилася не надто позитивним станом. Лежачи під крапельницями, співачка була настільки відвертою, що відразу почала думати над тим, аби видалити ці дописи, як сама зізнається.

"Так хотіла сьогодні розповісти вам про пісню, але тут прийшов добрий вечір. Але все ж таки напишу. Весь цей час у мене настільки боліла душа за мого чоловіка, за мого спортсмена.

Як він любить футбол, свою команду, як б'ється до останнього, покладаючи своє здоров'я і все своє серце... І ми все проходили разом з самого початку.

Мені іноді здавалося, що я ментально там разом з ним на полі бігаю. Я розуміла, що колись прийде час і ми зіштовхнемося з цим непростим етапом, але не думала, що саме так і саме зараз.

Я думаю, через це проходив кожен спортсмен. Я навіть пам'ятаю, як бачила завершення кар'єр у інших легенд. Я дивилася на них і думала, як вони зможуть тепер без цього, як впораються? Як знайдуть у собі сили не впасти духом?..

А про нас думала так: Ой, та до цього ще так далеко... Але час не обходить нікого і дуже швидко плине. На жаль, таке життя і така спортивна доля.

Коли твій талант співпадає з молодістю, коли ти на висоті – ти потрібен. А потім... від тебе можуть відвернутися, наче тебе не існує. І я нікому цього не побажаю.

Але ніхто падати духом не збирається. Ярослав – мій Чемпіон назавжди. І все тільки починається!!! Знаєте, коли я написала на всіх цих емоціях пісню, мені самій аж полегшало, я наче почула відповіді на свої ж питання...

Друзі, всім величезне дякую за турботу. Мені вже набагато краще. Я, звичайно, не так собі уявляла день до Прем'єри... І писала всю цю розповідь під крапельницями. Сподіваюся, не передумаю завтра і не видалю всі ці сторіс", – підсумувала Ольга Ракицька.