УКР РУС

Син скромного героя Динамо круто реагує на татка – мама показала чуттєвий момент після успіху в ЛЧ

31 липня 2024 , 23:50 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дружина Піхальонка активно вболівала за свого коханого. Головною підтримкою Олександра у кваліфікації Ліги чемпіонів став маленький син.

Київське Динамо і в другому матчі розгромила Партизан. У Белграді на полі сербського клубу все завершилося сухим розгромом господарів з рахунком 0:3, повідомляє YeSport.

Пасія зірки Динамо показала маму і відсвяткувала день народження – не спить через тривогу навіть в Іспанії

Команда Олександра Шовковського гарантувала собі єврокубкову осінь, але прагне пройти у груповий етап найпрестижнішого турніру – далі за сіткою киян чекає шотландська команда Рейджерс.

Після матчу Ольга Піхальонок показала, як їхній спільний син, весь у формі Динамо, напрочуд мило реагував на вихід батька на поле – впізнав без жодних підказок і почав махати йому на відстані! 

Півзахисник збірної України за 2,5 мільйона євро перейшов з СК Дніпро-1 в Динамо цього літа. Піхальонок забив Партизану в першій грі 2 раунду кваліфікації ЛЧ, а цього разу віддав ефектний передгольовий пас, який допоміг встановити остаточний рахунок.  

Вони перебувають у стосунках з грудня 2019 року. Вже у серпні 2021-го Піхальонок став батьком. У закоханих народився син, якого назвали Максимом. Під час першого матчу Динамо – Партизан хлопчик особисто підтримував татуся на трибунах.

Ольга розповідала у своєму Інстаграмі, що вона активно займалася великим спортом. Дружина Піхальонка завойовувала звання майстра спорту з легкої атлетики та кандидата в майстри спорту з гімнастики.