УКР РУС

Усик готується дебютувати за футбольний клуб в єврокубках – вогняна інтрига і секретна зброя

31 липня 2024 , 20:41 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Полісся готується до вирішального матчу Ліги конференцій. Олександр Усик усіляко натякає, що готовий взяти якусь участь у єврокубковому дійстві.

Житомирське Полісся програла свій дебютний єврокубковий матч з рахунком 0:2. Тепер прагне взяти реванш у словенської Олімпії у номінально домашній зустрічі, яку приймає польське місто Глівіце. Свого роду секретна зброя футбольного клубу, повідомляє YeSport.

Усик зробив перше фото з новонародженою донькою: неймовірний кадр

Головна інтрига – те, що з командою Імада Ашура тренується знаменитий український боксер. Олександр Усик навіть має свою шафку в роздягальні під номером 17. 

Напередодні директор з медіа, маркетингу та спонсорства Полісся Олександр Денисов зізнався, що наш чемпіон з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO приєднається до команди перед матчем кваліфікації Ліги Конференцій та відвідає відкрите тренування, але сказав, що подальші події тримають у секреті.

Частина із запланованого підтвердилася сьогодні, 31 липня. Усик весело спілкується з форвардом "вовків" Пилипом Будківським у роздягальні житомирців, а також уже випробував газон. 

Залишився боксер і на закриту частину тренування. "Я – гравець футбольного клубу Полісся. У мене контракт з Поліссям, я граю за цю команду і ще допомагаю команді.

Будемо казати правду, я ж не професійний футболіст, але у світовій історії такого не було, щоб чемпіон світу з боксу грав у Прем'єр-лізі за один з найкращих клубів України.

Тож я підтримую цю команду, хлопців, президента, весь склад. Знаєте, хто такий переможець? Це – переможений, який спробував ще раз. Сили, радісті, любові. Готовий битися. Полісся – let's go!" – цитує Усика Terrikon.