УКР РУС

Жахливі умови переможців Олімпіади 2024 – працюють по 12 годин і роками не бачать сім'ї та дівчат

31 липня 2024 , 14:00 / Читать на русском

Німецький стрибун у воду Тімо Бартель поділився подробицями підготовки китайських стрибунів до Олімпійських ігор. Він стверджує, що деякі з них не бачили своїх родин по кілька років і тренуються по 12 годин на добу.

"Вони не знають нічого, окрім стрибків у воду", – заявив Бартель.

Син українських спортсменів приніс США медаль на Олімпіаді – спокуслива гімнастка є його сестрою

Китайський дует зі стрибків у воду Лянь Цзюньцзе і Ян Хао виграли золоті медалі на Олімпіаді в Парижі, набравши 490,35 бала. Британці Том Дейлі та Ноа Вільямс посіли друге місце з 463,44 балами. Перевага азіатів була очевидною.

"Китайці сьогодні виступили просто приголомшливо. Вони були в дивовижній формі. Кожен їхній стрибок був бездоганним", – сказав Том Дейлі.

Виявляється, китайці дуже багато працювали для цього результату. Про це розповів німецький стрибун у воду Тімо Бартель, який у дуеті з Яденом Айкерманном фінішував лише сьомим.

На його думку, на успіх переможців значною мірою вплинув режим, який встановили їхні тренери та наставники. Бартель зазначив, що китайці готуються до Олімпійських ігор вже кілька років, жертвуючи зустрічами зі своїми сім'ями.

"Вони живуть в інтернаті, по 4 людини в кімнаті. Тренуються по 12 годин на день. Вони не знають нічого, крім стрибків у воду. У них немає особистого життя, як у нас, де ми гуляємо з дівчиною або партнером, їмо морозиво, ходимо в ресторани, зустрічаємося з родиною. Іноді вони не бачать свою сім'ю по 3 роки", – зауважив німецький стрибун у воду.

Джерело:

О2