УКР РУС

"Кидали пляшками у вас": дружині гравця Динамо важко на Олімпіаді – футболісти провчили хуліганів

28 липня 2024 , 16:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Дарія Михайленко показала антураж Олімпійських ігор, які відбуваються у Франції. Обраниця хавбека Динамо особисто підтримує чоловіка.

Їхня історія кохання веде свій початок ще з оренди в Олександрії. Перед поверненням у київське Динамо 23-річний Микола Михайленко грає на Олімпіаді 2024. Там же перебуває і його кохана, повідомляє YeSport.

"Найкращий у світі": пасія зірки Динамо на Олімпіаді – історичний тріумф серед мільйонів суперників

Напередодні олімпійська збірна України здобула таку цінну дебютну перемогу в історії наших футбольних виступів на турнірі. Команда Руслана Ротаня обіграла Марокко, маючи на одного гравця менше.

Суперник був дуже непростий. Як на полі, так і на трибунах. Надто запальні марокканські фанати поводилися, як хулігани, забувши про благородний олімпійський дух.

Ви вигризли цю перемогу. Вони вас засвистували, кидали у вас пляшки, обливали водою українських вболівальників та палили феєрверки. Але ви просто в секунду закрили рота всім вболівальникам Марокко. Як вони кричали на стадіоні та як вони мовчки йшли після матчу. Масштаби вболівальників Марокко. З перемогою, – написала у сторіс дружина Миколи Михайленка.

Коханий Дарії мило відповів на її відео у своєму Інстаграмі, традиційно додавши сердечко: "Моя підтримка".