УКР РУС

Чемпіон світу 2014 здає розкішний будинок на Airbnb за смішні гроші: гостей вітає особисто

26 липня 2024 , 16:00 / Читать на русском

Тріумфатор чемпіонату світу з футболу Філіп Лам здає будинок на Airbnb, обіцяючи особисто вітати гостей. Ціна становить всього за 18 фунтів за ніч.

Будинок наповнений пам'ятними речами та фотографіями. Варто зауважити, що Філіп Лам вважається одним з найкращих захисників усіх часів.

Будинок зірки АПЛ перетворили на конопляну ферму: футболіст не знав, як виправдатися

40-річний гравець пройшов школу мюнхенської Баварії й, за винятком ранньої оренди в Штутгарті, провів весь свій професійний футбольний шлях у складі гігантів Бундесліги.

Лам провів 517 матчів за мюнхенський клуб, якому допоміг завоювати безліч почесних нагород. Він був частиною восьми чемпіонських команд, а також виграв Лігу чемпіонів у 2013 році.

Окрім цього, Лам 113 разів захищав кольори збірної Німеччини, а у 2014 році привів її до перемоги на Чемпіонаті світу в Бразилії.

Нещодавно він закінчив роботу на посаді турнірного директора УЄФА на Євро-2024, але зараз знову опинився на перших шпальтах. А все тому, що він вирішив здати свій будинок у баварському Тегернзее на один вечір через платформу Airbnb.

"Мені подобається бути господарем, і я об'їздив весь світ як футболіст. Подумав, що це чудова ідея – дати іншим людям можливість провести ніч у моєму домі", – зауважив Лам.

Будинок буде доступний у ніч на 18 жовтня і коштуватиме всього 21 євро (18 фунтів) – символ номера футболки, яку Лам носив за Баварію. Переможці також отримають 2 квитки на матч Баварії, баварську вечерю від професійного шеф-кухаря та футболку з автографом екс-гравця.

Без сумніву, конкуренція за можливість провести ніч у резиденції Лама буде запеклою. Проте вболівальники можуть починати подавати свої заявки на бронювання на Airbnb вже з 7 серпня.

"Як хороший господар я особисто привітаю гостей і покажу їм наш будинок". – заявив Лам.

Крім його сувенірів, виставлених на загальний огляд, у камінній кімнаті гордо стоїть трофей, подарований йому на згадку про перемогу на чемпіонаті світу з футболу.

"Все моє життя пов'язане з футболом, тому це нормально, що це відображено в будинку", – додав екс-футболіст.

Його садиба надзвичайно приваблива для всіх – незалежно від того, любите ви футбол чи ні.

Там є кілька спалень, а краєвиди з вікон просто неймовірні. З них відкривається вид на озеро і гори, що розташовані неподалік, а також на критий басейн.

"Це місце усамітнення, де вас оточує природа і де тихіше, ніж у місті", – розповів Лам.

Варто зауважити, що його колишній партнер по Баварії та збірній Німеччини Мануель Нойєр, який досі є №1 у клубі та національній команді, живе неподалік.

Джерело:

The Sun