УКР РУС

"Ось чому ніколи не почувалася так у Києві": Маліновська порівняла італійські та українські міста

6 лютого 2024 , 16:55 / Читать на русском

Дружина Руслана Маліновського зробила цікавий аналіз великих міст України та Італії. За її словами, велика різниця криється насамперед у повітрі.

Роксана Маліновська у сторіс поділилася розрахунками, згідно з якими повітря в Бергамо – поганеньке. Саме там її чоловік раніше виступав за Аталанту, коли вперше переїхав до Італії.

Дружина Маліновського розсекретила, що допомагає пережити періодичну відсутність чоловіка

"Різниця жити у місті, у розвинутому регіоні, та біля моря. Мабуть, тому я у Києві ніколи не почувалася так, як в Одесі... Для мене найважливіше – дихати чистим повітрям. Зараз, коли приїжджаю до Бергамо, одразу відчуваю різницю", – зізналася Роксана в Інстаграмі.

Раніше дружина Маліновського розповідала, що і її чоловіку, і донечці дуже подобається в Генуї, де зараз грає Руслан. Зокрема, сильно допомагає близькість до моря, що нагадує їй рідний Севастополь.

Крім того, українського футболіста тут шанують та впізнають, і це додає йому наснаги ще краще виступати за Дженоа в італійській Серії А.

Роксана Маліновська дуже активно веде Інстаграм, ділячись різними спостереженнями та порадами зі своїми підписниками, яких уже назбиралося понад 34 тисячі. Також подружжя займається благодійністю.

Джерело:

Інстаграм Маліновської