УКР РУС

"Одного разу в Ліоні": вродлива дружина Сича полонить серця – її повітряний поцілунок до уваги

26 липня 2024 , 15:40 / Читать на русском

Обраниця захисника львівського Руху, бронзового призера молодіжного чемпіонату Європи 2023 у складі збірної України U-21, футболіста олімпійської збірної Олексія Сича, виклала нові фото у соціальній мережі.

Анастасія активно веде свою сторінку в Інстаграм. Вона має близько 11 тисяч підписників. Дівчина працює кухарем, спеціалізуючись на десертах.

Кохана оборонця Руху цілує іншого, поки футболіст з Ротанем у Франції – оце так підловили

Серед контенту українки можна побачити наступне: фото з подорожей, романтики з футболістом, спорт, селфі, фотосесії та інше.

Цього разу Анастасія виклала фото з Ліону, Франція. Туди вона приїхала задля підтримки коханого в матчах у рамках Олімпіади-2024. Не насолодитися архітектурою міста вона ніяк не могла. 

Нагадаємо, що Сич зробив пропозицію руки і серця у вересні 2023 року. 2 квітня 2024 року закохані офіційно стали чоловіком і дружиною. Пара разом щонайменше 4 роки.

Додамо, що Олімпійська збірна зазнала поразки від команди Іраку в матчі першого туру турніру на Олімпіаді-2024. Поєдинок на стадіоні "Парк Олімпік Ліонне" у Ліоні закінчився з рахунком (2:1).

Джерело:

Instagram