УКР РУС

"Дуже складно": Трубін показав, як вчить португальську мову – фанати миттєво відреагували

6 лютого 2024 , 16:00 / Читать на русском

Джерело:

Maciej Rogowski

Голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін ділиться у сторіс своїм життям. Цього разу футболіст продемонстрував уроки португальської.

Воротар збірної України освоюється у Лісабоні. Трубін отримує чудові відгуки за свою гру та сухі матчі. Йому висловлюють повагу й партнери по Бенфіці, повідомляє YeSport.

Жіночна українська агентка продає чергового нашого футболіста в АПЛ – рідкісне явище

А ось з вивченням португальської мови йде трохи важче. В Інстаграмі український легіонер виклав коротеньке відео з навчального посібника, підписавши його: "Muito difícil". У перекладі це означає "дуже складно".

Відзначимо, що у книжці Трубіна можна побачити тільки 2 варіанти – англійський і португальський. Скриншоти з відео швидко підхопили фанати Бенфіки, почавши обговорення в іншій соцмережі. Лісабонські вболівальники вражені старанністю нашого гравця.

"Як можна не любити Трубіна? Ох ці його зусилля, любов", – таку реакцію на вивчення португальської мови можна прочитати в X (колишній Твіттер).

Нагадаємо, Шахтар продав українського голкіпера до Бенфіки за 10 мільйонів євро. Донецький клуб залишив за собою також відсоток з перепродажу. За словами самого Трубіна, це 30 – 40%.