УКР РУС

Пишногруда модель приворожила фіналіста ЛЧ 2024 – прилип до значно молодшої дівчини на дикому пляжі

23 липня 2024 , 16:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Матс Хуммельс не впадає у відчай після поразки у фіналі Ліги чемпіонів. Екс-захисник збірної Німеччини знайшов нове кохання.

Хуммельс 16 років був у стосунках з Каті, але пара розійшлася у 2022-му. Центральний захисник дійшов з Борусією Дортмунд до фіналу ЛЧ-2024, де програв лише Реалу, за який виступає Андрій Лунін. 

Дружина чемпіона світу проміняла легенду на відомого футболіста, який міг бути його сином

Зараз Матс насолоджується пристрасним відпочинком з успішною моделлю, на Інстаграм якої підписалися майже 2 мільйони фанатів.

Нікола Каваніс – нова дівчина Хуммельса. Красуня родом з Мюнхена зустрічається з 35-річним легендою Бундесліги вже відносно недавно. Німкеня підтримувала партнера на лондонському фіналі ЛЧ, а потім приємно проводила з ним час на Ібіці.

Зараз вони разом у бухті Майорки, далеко від суєти головних туристичних пляжів. Матс буквально не відлипає від свого скарбу – навіть у телефоні сидить, тримаючи руку на коханій. Футбольна пауза, виявляється, може бути такою приємною!

Відзначимо, що Каваніс відразу на 10 років молодша за футболіста. Німецькі папараці підловили парочку на одному з диких пляжів, де закохані демонстрували велику пристрасть. Між ними спалахують такі іскри кохання, що вони роблять іспанський курорт небезпечним.

 

 

 

Джерело:

Bild