УКР РУС

Чемпіон світу одружився з палкою брюнеткою – на весілля відмовилися приїхати брати і зіркова сестра

21 липня 2024 , 19:31 / Читать на русском

Джерело:

Gazzetta

Цієї суботи, 20 липня, Оріана Сабатіні та Пауло Дибала одружилися. Церемонія відбулася у провінції Буенос-Айрес в оточенні рідних та друзів.

Однак кілька днів тому стало відомо, що зіркова тенісистка Габріела Сабатіні, тітка нареченої, не приїде. На додаток до цієї ситуації, є ще двоє людей, які вирішили бути відсутніми.

Чемпіон Європи обвінчався з коханою і шокував фанатів: такого весілля не бачили з часів Челентано

Відсутність тенісистки може бути пов'язана з давньою сімейною суперечкою з її братом. Габріела отримала запрошення від організаторів святкової церемонії, тоді як родичі проігнорували легенду спорту.

Те ж саме стосується і футболіста та його братів, які опинилися у чорному списку. Аргентинські журналісти повідомили, що і Густаво, і Маріано Дибалу не запросили на вечірку.

Пауло прийняв таке рішення через сімейну конфронтацію, а точніше "через сварку, яка сталася в останні кілька місяців". Вона призвела до того, що стосунки в родині стали зовсім не найкращими.

"Не забуваймо, що у нього трагічна сімейна історія зі смертю батька, який бажав, щоб він став професійним футболістом. Пауло і пообіцяв йому це, і більш ніж виконав. Але мені сказали, що його брати, Густаво і Маріано, не запрошені на весілля", – повідомив журналіст, обізнаний із ситуацією.

Оріана Сабатіні деякий час тому говорила, що її тітка буде на весіллі. Проте цього не сталося.

"Весілля організовує шлюбний організатор, в цьому випадку Клаудія Віллафаньє, з якою укладено договір про повну конфіденційність, нічого не випливає. Знаєте, як вони дізналися, що Габі не приїде? Вони навіть не розмовляють одна з одною. Організатор весілля, той, хто телефонуж вам, щоб ви відповіли на запрошення, запитав її: "Приїдете чи ні?" Габріела коротко відповіла: "Мене не буде". Ось такий сімейний діалог", – повідомило джерело.

"Бідолашна Оріана стала жертвою, тому що Габі завжди була її улюбленою тіткою, насправді в якийсь момент вони були дуже близькі. Проблема в тому, що аргентинська сторона Сабатіні не сприймає партнера Габі. Вона разом з ним уже тисячу років, пара живе у Швейцарії. Схоже, сім'я вважає, що він налаштував Габі проти них", – пояснило джерело.

Відзначимо, що на весіллі були присутні 300 гостей. Знімати на свої телефони було заборонено – професійні фотографи зроблять кожному світлини на згадку про подію. Дибалу та Сабатіні поєднав священик, який вінчав її батьків.

Серед запрошених були не всі гравців збірної Аргентини, хоча чемпіонів світу та їхніх партнерок вистачало. Зокрема, весілля відвідали Анхель Ді Марія, Енцо Фернандес, Крістіан Ромеро, Леандро Паредес та Родріго Де Пауль.

 

 

Джерело:

La Nacion