УКР РУС

Найсексуальніша гімнастка творить історію – красуню звинувачували у фотошопі, але мільйони фанатіють від неї

6 лютого 2024 , 12:00 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Олівія Данн побила свій найвищий бал за сезон у складі "Тигрів". Вони перемогли Арканзас з рекордно високим показником в історії своєї програми.

Олівія – неймовірно талановита у спортивній гімнастиці і є одним з найцінніших активів "Тигрів". Можливо, в майбутньому вона зможе виступити на Олімпійських іграх.

Данн також є найбільш високооплачуваною американською студенткою-спортсменкою. Її річний заробіток становить 3,3 мільйона доларів.

"Я вважаю, що це неповага": гаряча модель зізналася, чи розбивала сім'ю екс-захисника Барселони

"Тигриці гарячі!", – написала Данн в Інстаграмі після змагань.

"Тигри" обіграли Арканзас на 2,275 бала і набрали 14-й найвищий бал в історії NCAA.

"Що ж, ми стали кращими. Це те, заради чого ми працювали цей тиждень", - сказав Джей Кларк, головний тренер команди.

Варто зауважити, що Олівія нещодавно зазнала критики за надмірне використання фотошопу на своїх фотографіях в Інстаграмі.

Відео, опубліковане блогером Джоном Дорсі, показало, як гімнастка редагувала кожну фотографію в соціальних мережах, щоб виглядати стрункішою. Зокрема, красуня перетиснула собі на фото талію до такої міри, що не залишилося місця для внутрішніх органів.

Хоча Олівія Данн і без фотошопу є надзвичайно красивою дівчиною, її надмірні маніпуляції з фотографіями вже викликають занепокоєння у шанувальників. Адже зловживання гімнастки фотошопом є чітким свідченням того, що культура інфлюенсерів повністю вийшла з-під контролю.

Її дії лише посилюють нереалістичні стандарти краси, які суспільство нав'язує жінкам. Тому низка шанувальників закликала дівчину припинити це робити.

"Припиніть фотошоп. Ви руйнуєте майбутнє. І реалістичні стандарти. Ну ж бо", – написав один з користувачів.

Інший взагалі назвав Олівію королевою фотошопу.

 

Джерело:

Marca